Зустріч випускників Івано-Франківського спортивного ліцею Івано- Франківської обласної ради з профорієнтаційною групою викладачів економічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника

22.02.2024р. в Івано-Франківському спортивному ліцеї, с. Микитинці, вул. Юності, 13, відбулася зустріч учнів випускних класів ліцею з викладачами кафедр економічного факультету на предмет вибору майбутньої професії, з якою буде пов’язаний подальший життєвий шлях.

В зустрічі взяв участь відповідальний секретар Приймальної комісії ПНУ імені Василя Стефаника доцент Плець І.І., який дав загальну характеристику факультетів та інститутів університету загалом, пояснив специфіку і особливості вступної кампанії у 2024 році та розповів про спеціальність «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». А також виступили: доктор економічних наук, професор Баланюк І.Ф. – кафедра обліку і оподаткування; кандидат економічних наук, доцент Копчак Ю.С. – кафедра менеджменту і маркетингу; кандидат економічних наук, доцент Русин Р.С. – кафедра економічної кібернетики; кандидат економічних наук, доцент Романюк Т.М. – кафедра підприємництва, торгівлі та прикладної економіки.

З особливим зацікавленням слухачі сприйняли виступ колишньої випускниці спортивного ліцею, а зараз студентки економічного факультету, спеціальність «Облік і оподаткування», групи ОО-22 Кліщ Вікторії.

Опісля члени профорієнтаційної групи економічного факультету вичерпно відповіли на запитання випускників ліцею і надали друковані інформаційні матеріали про спеціальності та освітні програми економічного факультету.