НА ЖАЛЬ ВІЙНА ЗАБИРАЄ НАЙКРАЩИХ!!!!

20 червня під час штурмової операції на Південному фронті, прикриваючи відхід своєї бойової групи, вічне життя в бою здобув випускник кафедри економічної кібернетики Кондрат Святослав Павлович! Він навчався на спеціальності “Економічна кібернетика”. Успішно завершив навчання у 2018 році  та здобув рівень бакалавра. У навчанні Святослав завжди був сумлінним студентом. Також він був одним із лідерів Івано-Франківського осередку «Карпатської Січі» та фанатського сектору ФК «Прикарпаття». 

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Нехай душа загиблого захисника знайде вічний спокій…

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас! Щирі співчуття рідним, друзям і близьким.