Крамар Віталій став переможцем Стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука

Повідомляємо, що за результатами трьох етапів конкурсу 2019/2020 Стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука 100 найкращих українських студентів стали переможцями та приєдналися до спільноти стипендіатів «Завтра.UA», покликаної формувати нову українську еліту. Цьогоріч 100 новообраних стипендіатів,  котрі представляють 47 закладів вищої освіти України отримають річну стипендію, а також підтримку в реалізації власних проектів.

Переможцем даного конкурсу став магістр спеціальності «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика» Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Крамар Віталій, котрий подав на конкурс наукову роботу за темою «Моделі формування параметрів монетарної політики», виконану під науковим керівництвом  кандидата економічних наук, доцента кафедри економічної кібернетики Андрія Пілька. Наукова робота присвячена удосконаленню та розвитку теоретичних основ і науково-методичних засад формування монетарної політики на основі макроекономічного моделювання та прогнозування її параметрів.

Надзвичайно приємно відмітити, що це вже далеко не перша перемога талановитого молодого науковця в престижних наукових конкурсах, здобута під керівництвом Андрія Пілька. Попередні здобутки Віталія Крамара були відзначені Дипломом I ступеня на Міжнародному конкурсі «Black Sea Science 2020» (м.Одеса), Дипломом II ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економічна кібернетика» (м.Львів) та Дипломом I ступеня на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 051 «Економіка» (м. Кременчуг). Зауважимо, що дослідження охоплюють проблематику формування параметрів монетарної політики в контексті забезпечення грошово-кредитної безпеки держави.

Вітаємо перспективного молодого науковця та його наукового керівника з черговою перемогою і бажаємо подальших творчих здобутків!

      Довідково

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука – найбільша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді в Україні, головною метою якої є виховання нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Стипендіати мають можливість спілкуватися з міжнародними лідерами та обмінюватися ідеями, беручи участь у зустрічах Ялтинської Європейської Стратегії та у Публічних лекціях за участі провідних представників бізнесу, політики та культури.

Відбираючи найталановитіших студентів України, фонд надає їм фінансову підтримку для продовження освіти та для реалізації проектів соціального напрямку. Програма також є платформою для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків, спілкування, обміну досвідом та інформацією.