Онлайн-зустріч студентів економічного факультету з Богданом Бегеєм, логістичним менеджером міжнародної транспортної компанії Vista Trans.

В рамках реалізації корпоративного соціального проєкту «Осередок менторства», який започатковано в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника, 30 листопада 2021 року відбулася онлайн-зустріч студентів економічного факультету з Богданом Бегеєм, логістичним менеджером міжнародної транспортної компанії Vista Trans,  магістром другого року навчання ОП «Економічна кібернетика» спеціальності «Економіка».

Під час зустрічі Богдан Бегей розповів про особливості роботи в міжнародній транспортній компанії,  знання і вміння економіста-аналітика, котрі на даний час є актуальними і затребуваними на ринку праці. Особлива увага була приділена необхідності вивчення іноземних мов в сучасних умовах. Студенти економічного факультету отримали настанови та практичні рекомендації від випускника кафедри щодо вивчення окремих дисциплін, передбачених освітньою програмою, управління своїм часом, вибору першого місця роботи. Присутні мали можливість отримати від Богдана Бегея відповіді на запитання які їх цікавили.

Досвід кращих випускників кафедри завжди є корисним для студентської молоді. Студенти отримують нові стимули для навчання і саморозвитку. Присутні на зустрічі відзначили важливість проведення подальшої співпраці  з успішними випускниками кафедри і факультету.