Конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA» розпочато!

Фонд Віктора Пінчука 20 жовтня 2021 року розпочав 16-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA». Це найбільша приватна загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді, котра покликана сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Фонд обирає найталановитіших студентів України та надає їм фінансову, експертну та інформаційну підтримку.

Прийом заявок відкрито на сайті програми zavtra.in.ua з 20 жовтня до 30 листопада 2021 року. Взяти участь у конкурсі можуть студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських ЗВО – університетів, академій та інститутів.

Детальні умови участі можна знайти на сайті програми в розділі «Конкурс».

Щороку Фонд Віктора Пінчука збирає стипендіатів у Києві на Молодіжному форумі «Завтра.UA», де студенти беруть участь у тренінгах, вивчають основи розробки соціальних та бізнес-проектів, зустрічаються з провідними українськими й міжнародними політиками, науковцями та діячами культури.

Ключові вимоги до аплікантів:

– оригінальність ідей щодо фахового поля дослідження, які обґрунтовуються в науковій роботі;

– активна позиція та досвід у реалізації громадських і соціальних проектів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом;

– мотивація до особистісного та професійного росту;

– лідерський потенціал, комунікаційні та творчі здібності.

З приводу підготовки та участі в програмі Завтра.UA звертайтесь до доцента кафедри економічної кібернетики, к.е.н. Андрія Дмитровича Пілька   (andriy.pilko@pnu.edu.ua)  (досвід підготовки фіналістів конкурсу Стипендіальної програми Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA» з 2012 року; під науковим керівництвом Пілька А.Д. здобуто 3 стипендії  в рамках програми «Завтра.UA»: Потятинник Б.Б. (2018), Крамар В.Р. (2020, 2021).