Зустріч-семінар з аспірантами спеціальності 051 Економіка

21 вересня 2021 року відбулася зустріч-семінар з аспірантами спеціальності 051 Економіка та їх науковими керівниками. Завідувач кафедри Леся Дмитришин повідомила, що відповідно до рішення Вченої ради університету та Наказу ректора випусковою кафедрою спеціальності 051 Економіка ОР Доктор філософії з 01.09.2021 року є кафедра економічної кібернетики.

З метою атестації аспірантів усіх років навчання та підготовки до акредитації даної освітньої програми попередньо було проаналізовано індивідуальні плани роботи аспірантів,  заповнені та підписані аспірантом та науковим керівником.

Аспірантами 4 року навчання Кіцелюк Уляною та Лозинською Любов’ю захищено дисертації доктора філософії, а Галас Лесею успішно пройдено семінар та на підставі наказу МОН створено разову спеціалізовану вчену раду для захисту дисертації. Дані аспіранти повністю виконали програму доктора філософії. Їх атестувати не потрібно.

В рамках зустрічі були заслухані звіти аспірантів, наукові керівники д.е.н., проф. Іван Благун, д.е.н., проф. Леся Дмитришин, д.е.н., проф. Надія Пилипів, д.е.н., проф. Іван Блаланюк, к.е.н., доц. Пілько А.Д. висловили своє бачення наукових досягнень та подальшого розвитку своїх підопічних.