Зустріч студентів економічного факультету та потенційних абітурієнтів з випускниками кафедри – переможцями чемпіонату NBU University Challenge

8 червня з ініціативи кафедри економічної кібернетики було проведено зустріч студентів економічного факультету та потенційних абітурієнтів з випускниками спеціальності «Економічна кібернетика», переможцями  II Всеукраїнського студентського чемпіонату «Монетарна політика: виклик Національного банку України університетам» (NBU University Challenge 2020). Зустріч було проведено з використанням платформи ZOOM. Переможці чемпіонату, володарі Кубку глави НБУ – Наталія Романів, Марія Вацеба та Віталій Крамар розповіли учасникам зустрічі про особливості своєї підготовки до участі в даному чемпіонаті, про саму перемогу в даному турнірі, а також про своє стажування в НБУ, яке нещодавно завершилось. Також переможці турніру мали можливість розповісти учасникам зустрічі, серед яких були студенти різних спеціальностей факультету, а також потенційні абітурієнти та їх батьки про особливості навчання на спеціальності Економіка, освітній програмі Економічна кібернетика, про свої плани на майбутнє, дали рекомендації студентам щодо навчання в університеті, участі в різноманітних наукових конференціях, конкурсах, стипендіальних програмах, та інших заходах. Наприкінці зустрічі учасники заходу мали можливість отримати відповіді на свої запитання до переможців  турніру NBU University Challenge.

Як зазначила присутня на зустрічі завідувачка кафедри економічної кібернетики професор Дмитришин Л.І., кафедра пишається своїми студентами, радіє їхнім успіхам та перемогам і завжди рада бачити своїх випускників в стінах університету.