АКРЕДИТАЦІЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ ЕКОНОМІЧНА КІБЕРНЕТИКА

20-22 листопада 2019 року в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника проведено акредитаційну експертизу освітніх програм з економічної кібернетики та прикладної економіки спеціальності 051 Економіка. Експертна група в складі: Кобець Віталій Миколайович (Херсонський державний університет) – керівник експертної групи, Глущевський В’ячеслав Валентинович (Запорізький національний університет), Різник В’ячеслав Володимирович (Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди), Цирканюк Діана Андріївна (Київський університет імені Бориса Грінченка, здобувач вищої освіти) провела зустрічі з керівництвом Університету, деканом економічного факультету, завідувачами кафедр – гарантами, академічним персоналом, студентами та випускниками освітніх програм.

В рамках візиту також відбулося ознайомлення з іншими структурними підрозділами та відділами ПНУ. Зокрема, експерти мали можливість поспілкуватися з представниками студентського самоврядування, ознайомитись з роботою відділу виховної та психолого-педагогічної роботи, соціологічної лабораторії університету, офісу проектно-освітницького центру Агенти Змін, практикою застосування системи Unicheck та дистанційними курсами навчання для освітніх програм, оглянути навчальні приміщення та матеріально-технічну базу університету.

Обговорення результатів експертизи відбулося у формі брифінгу, в якому взяли участь не тільки представники експертної групи, але й всі бажаючі. Висловлюємо вдячність експертній групі за надані в процесі акредитаційної експертизи пропозиції щодо удосконалення освітніх програм, змістовний діалог та високий професіоналізм.

Брифінг за результатами акредитаційної експертизи

Зустріч експертної групи із проректорами ПНУ

Презентація роботи офісу проектно-освітницького центру Агенти Змін та соціологічної лабораторії університету

Ознайомлення з навчальною лабораторіією MOPED