Вітаємо студентку спеціальності «Економіка» ВІКТОРІЮ ЛЕСЬКІВ з перемогою в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економічна кібернетика».

4-5 квітня 2019 року на базі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економічна кібернетика».

У галузевій конкурсній комісії працювали 23 професори та доценти із 13 провідних ЗВО України (проф. Володимир Вовк, проф. Олександр Черняк, проф. Вальдемар Вітлінський, проф. Наталія Максишко, проф. Леся Дмитришин, проф. Павло Григорук, проф. Богдан Кишакевич та ін.). На конференції з доповідями виступили 27 студентів з 19 закладів вищої освіти України. На підставі обговорення результатів рецензування студентських наукових робіт галузевою конкурсною комісією було визначено 22 роботи-претенденти на перемогу, автори яких і представляли свої дослідження у Львівському університеті.

За остаточними підсумками конкурсу друге місце посіла студентка спеціальності «Економіка» ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» ВІКТОРІЯ ЛЕСЬКІВ з науковою роботою «Моделі управління виробництвом підприємств лісопромислового комплексу» (науковий керівник д.е.н., проф. Л.І. Дмитришин).

Щиро вітаємо з перемогою, надіємось на подальші успіхи студентів кафедри в навчанні та науковій діяльності, пишаємось Вами !!!

Впевнені, що економічна кібернетика займає дуже важливе місце в системі підготовки фахівців-економістів та сприяє формуванню молодої інтелектуальної наукової еліти в Україні.