Інтерактивний тренінг “Ключові елементи формування проектної заявки”

З 09 по 16 лютого 2023 року доцент кафедри економічної кібернетики Русин Роман взяв участь у  інтерактивному тренінгу для викладачів університету організованого командою

Проєктно-освітнього Центру «Агенти змін» ПНУ на тему «КЛЮЧОВІ ЕЛЕМЕНТИ ФОРМУВАННЯ ПРОЕКТНОЇ ЗАЯВКИ».

Зокрема, було змістовно охоплено  такі питання як «Структура та логіка створення концепції проєкту та проєктної команди» та «Структура бюджету проекту та врахування ризиків його реалізації».

Тренінг відбувався в інтерактивному практико-орієнтованому форматі з формованням команд, які включали представників різних спеціальностей. Таким чином, викладачі мали можливість згенерувати спільні проєктні ідеї, розробити основні складові її концепції, такі як проблема, мета і завдання, заходи та очікувані результати проєкту, скласти структуру бюджету.

Для забезпечення такого формату проведення у заході також брали участь і допомагали учасникам фахівчині Центру «Агенти змін» ПНУ Зоряна Криховецька, Тетяна Мигович, Тетяна Солоджук.

Даний тренінг проведено цікаво та змістовно, організовано командну роботу у групах, зокрема через креативний підхід до проведення заходу (випадкове створення груп, постійна підтримка і мотивація, постійна дискусія, висока кваліфікація тренерів).