Ви ще вагаєтесь з вибором спеціальності магістратури? Не вагайтесь! Обирайте спеціальність 051 «Економіка», ОП «Економічна кібернетика»!

До уваги вступників на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 051 Економіка, ОП “Економічна кібернетика“!

Реєстрація для складання єдиного вступного іспиту закінчується 5 червня 2020 року. Для успішної реєстрації потрібно надіслати на vstup_ef@pnu.edu.ua скановані копії або фотокопії.

а) заповненої заяви-анкети з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка, згідно додатку 1;

б) документу, що посвідчує особу;

в) копії диплому та додаток до диплома відповідного ступеня вищої освіти (для осіб, які завершили навчання в минулих роках);

г) облікової картки платника податків (крім осіб, які через релігійні переконання відмовились від отримання картки);

д) інформацію про необхідність створення особливих умов (копію медичного висновку форми №086-3/о із зазначенням коду умови) для проходження ЗНО та його копію;

е) фотокартки для документів розміром 3х4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника.

У темі електронного листа обов’язково треба зазначити прізвище, ім’я, по батькові, а в тексті листа обов’язково – прізвище, ім’я, по батькові (повністю) та номер облікової картки платника податків (за наявності).
Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.

У разі успішної реєстрації учасникові буде надіслано скановану копію екзаменаційного листа на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься у приймальній комісії та видається вступнику особисто. Якщо в екзаменаційному листку ви виявите помилки, зверніться до приймальної комісії.

Оформлений екзаменаційний листок може бути надісланий вступнику поштою, якщо про таку необхідність зазначено а Анкеті.

Деталі: Приймальна комісія

0503735287   Кафедра економічної кібернетики (Вступ у магістратуру)
0667671629   Економічний факультет (Вступ у магістратуру)