Зустріч з випускниками Коледжу технологій і бізнесу

6 грудня 2018 року викладачі та студенти кафедри економічної кібернетики зустрілися з випускниками Коледжу технологій і бізнесу. Платформою зустрічі виступивСтудентський простір Параграф. Випускники Коледжу мали змогу ознайомитись із спеціальністю Економіка, умовами вступу та додатковими можливостями паралельного навчання, участі в студентських наукових конкурсах, стипендіальних програмах, студентського дозвілля. 

Особливо приємно, що саме студенти спеціальностей Економічна кібернетика та Економіка поділилися своїми враженнями від навчання в ПНУ. Голова Студентського СенатуЛеськів Вікторія на власному прикладі показала, як бути успішною під час студентства. Випускники Коледжу разом зі студентами кафедри взяли активну участь в діловій грі, за результатами якої було визначено 3 переможців.

В цілому варто відзначити приємну та теплу атмосферу, яка панувала під час зустрічі. Надіємось на подальшу співпрацю в такому форматі і висловлюємо щиру вдячність за допомогу в організації цього заходу Голові методичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки роботи ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Івано-Франківської області, Голові циклової комісії інформаційних дисциплін Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу Григоришиній Оксані Валеріївні.

До нових зустрічей !!!