XXVIII Економічний форум

Днями у Криниці (Республіка Польща) відбувся XXVIII Економічний форум. Традиційно у його роботі взяли участь ректор університету Ігор Цепенда, а також студенти університету. Приємно, що серед цих студентів були і студенти спеціальностей “Економічна кібернетика” та “Економіка”, які отримали стипендію у розмірі 1000 доларів і у ці дні взяли участь у роботі Форуму в якості волонтерів. 
Ось враження активної учасниці, студентки ІІІ курсу спеціальності “Економіка” Вікторії Леськів:
“Як відомо, щороку у польському курортному містечку Криниця-Здруй відбувається грандіозний захід – Економічний Форум, який ще відомий як “Центральноєвропейський Давос”.
Протягом кількох днів на теренах міста відбувається безліч конференцій, дискусійних “панелей” , презентацій та ділових зустрічей.
Ця подія регулярно згуртовує навколо себе неймовірну кількість політиків, директорів компаній різних галузей, відомих освітян та бізнесменів. 
Крім цього, є грандіозна можливість практики для студентів, оскільки близько 200 молодих волонтерів з різних куточків Польщі, а цього року ще й з України беруть активну участь у організації.
Саме мені і ще 6 студентам нашого університету пощастило відчути атмосферу свята і допомогти у його проведенні.
За ці кілька днів я отримала неоціненний досвід і мотивацію. Доволі цікаво було слухати обговорення політиків на рахунок нового ладу в країнах Європи та новітніх технологій у сфері енергетики. 
Щоправда, спочатку було трішки складно звикнути до повністю польськомовного оточення, та вже на 2 день перебування там я почала звикати і розуміти.
Одразу після економічного форуму відбувся біговий фестиваль, де ми теж мали змогу «поволонтерити». 
Безперечно ці 10 днів подарували мені просто безліч емоцій і нових можливостей. Дякую за це своєму університету, викладачам, які завжди стимулюють працювати над собою і ще тим 6 студентам, з якими ми потоваришували ще по дорозі туди і весело проводили наше «відрядження».
Слідкую за новинами університету і чекаю ще більше таких подій.”
Радіємо можливості наших студентів отримувати такий досвід і в подальшому прикладемо максимум зусиль для продовження таких започаткувань.